Het ideale tijdverdrijf tijdens je quarantaine

Quarantaine

Laat ik voorop stellen dat al je dit leest, dat ik hoop dat het goed met je gaat. We leven momenteel in een bizarre tijd waarbij heel veel nu helaas onvoorspelbaar is. Iedereen probeert zoveel mogelijk de voorspreiding van het virus te voorkomen. EĆ©n van die dingen die daarbij hoort is het in Quarantaine gaan wanneer dat van je gevraagd wordt. Wanneer je mogelijke symptomen hebt van het virus of wanneer je in aanraking bent geweest van iemand die positief bevonden is. Bijna iedereen heeft inmiddels een periode gehad waardoor we in Quarantaine moesten. Je weet dan ook hoe ontzettend vervelend het is om deze periode binnen te zitten zonder echt iets te kunnen doen. En al mocht je nog niet in Quarantaine hebben gezeten kun je jezelf even gelukkig prijzen.

 

Toch is er iets wat de Quarantaine periode een stuk moet kunnen verlichten. Een adventskalender van Staytement waar Bladgroentje samen met een aantal andere ondernemers aan meedoet. Zo hoef je niet iedere dag met moeite de tijd te doden, maar is er iedere dag iets te beleven en naar uit te kijken. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook ontzettend leuk om dit een ander cadeau te doen!

 


Heb je iets aan het artikel gehad?

 

– Zou je het dan willen delen? –

 

Zo kunnen we meer mensen helpen.
Delen met Socialmedia
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gerelateerd

Ruben van de Par

Plantenliefhebber

Planten kun je tegenwoordig kopen op bijna iedere straathoek. Maar hoeveel leuker is het om je plant vanaf zaadje, stekje of zelfs restje groente te laten groeien tot een volwassen exemplaar. Ik ben Ruben en ik wil je daar graag bij helpen.

Persoonlijke favorieten
Projecten
Leer meer over planten

Stekken